Blog entry by Nelly Nicklin

Picture of Nelly Nicklin
by Nelly Nicklin - Monday, 18 December 2023, 9:37 PM
Anyone in the world

Gold Ring Design for men || mens gold rings 2023Daar hebben we een atelier waar dat fantastische staff aan de slag gaat met onze schetsen. Dat doen zij voor een groot deel met de hand, met ethisch verantwoorde materialen en geheel op een duurzame manier. De zegelring voor heren die jij op het oog hebt, of misschien al om je vinger hebt, komt dus altijd met een stukje geschiedenis. De wereld een beetje mooier maken zonder de aarde uit te putten; dat is waar we bij Taj voor staan. Voor ons is het further speciaal dat we samen mogen werken met echte professionals aan de andere kant van de wereld.

Ook vinden we het belangrijk dat zij een eerlijk loon krijgen voor het bewonderenswaardige werk dat ze leveren. We zijn iedere keer weer verbaasd hoe ze het toch voor elkaar krijgen om onze creatieve ideeën op papier om te kunnen zetten naar unieke sieraden voor hem en haar. Dit vakmanschap delen we graag met de wereld, en dus ook met jou. We zijn benieuwd van welke zegelring voor heren jouw hart sneller gaat kloppen.

Zo kan een ring van 14 karaat bijvoorbeeld 14/24 goud bevatten, wat neerkomt op 58,3%. Tegenwoordig worden zegelringen niet zo vaak meer gebruikt als vroeger, omdat er andere manieren zijn om documenten te verzegelen Zegelring dames of te bevestigen. Toch worden ze nog steeds gebruikt als symbolen van autoriteit of als sieraden. Deze zilveren heren fantasie zegelring heeft een rechthoekige vorm met bewerking en zirkoniastenen en is glanzend afgewerkt.

Voorbeeld van een zegelring met een blauwlagensteen, gegraveerd met volledig familiewapen. Een ring voor thesugarstand.com heren voor bredere vingers zijn dus geen probleem. Een zegelring kan gemaakt zijn met een goudgehalte van bijvoorbeeld 14 karaat, 18 karaat of 24 karaat. Het goudgehalte van een ring kan ook worden uitgedrukt als een percentage van het totale gewicht van de ring.

Zilveren hanger met een blauwlagen steen, voorzien van een gravure van een volledig familiewapen. Elke zegelring is een weerspiegeling van zijn persoonlijkheid en geschiedenis. Het is meer dan een mode-uiting; het is een stuk dat generaties lang gekoesterd kan worden. Een van de meest voorkomende methoden is graveren met een graveermachine. Hierbij wordt een draaischijf met een scherp gereedschap gebruikt om het oppervlak van de ring te bewerken.

De ringen waren oorspronkelijk gemaakt van Gouden Ring Dames of zilveren metalen en dus erg kostbaar. In het vlakke gedeelte van de ringen was dan het familiewapen, blazoen of embleem gegraveerd. Sommige hadden zelfs een edelsteen die gegraveerd was om het embleem recht te doen.Herenzegelringen dienden ook om brieven van een officieel zegel te voorzien. Dit werd gedaan zodat males altijd iedereen een bericht kon sturen, zelfs als males op reis was.