Blog entry by Maurice Grantham

Anyone in the world

g4s συναγερμοι ΒΟΛΟΣ https://power-alarm-systems.gr/ATHENS-000002-ipiresies--sinagermon.html. Συναγερμος Ειδήσεις, συναγερμοσ εξωτερικου χωρου ΒΟΛΟΣ επικαιρότητα και τα τελευταία νέα της Ελλάδας οι καλυτεροι συναγερμοι σπιτιων ΒΟΛΟΣ και του Κόσμου απο το Nooz.gr. Οικονομία, ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων συναγερμοσ μπαλκονιου ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο."

Συρία: Παράθυρο ειρήνης με το δάχτυλο στη σκανδάλη

Συναγερμος

Εξακολουθεί να υπάρχει μια ευκαιρία για την ειρήνη στη Συρία και ο κόσμος δεν πρέπει να την αφήσει να ξεφύγει, δήλωσε ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ, ενώ οι ΗΠΑ κάλεσαν το συριακό καθεστώς να δηλώσει το γρηγορότερο το μέγεθος και τα ακριβή στοιχεία του χημικού οπλοστασίου του.

Ο Λαβρόφ, μιλώντας σε φοιτητές στο Καζακστάν, καλωσόρισε την αποδοχή από τη συριακή κυβέρνηση της πρότασης της Ρωσίας να θέσει η Δαμασκός τα χημικά της όπλα υπό διεθνή έλεγχο.

"Είμαι εγκατασταση συναγερμου κοστοσ ΔΕΔΔΗΕ ΒΟΛΟΣ βέβαιος ότι υπάρχει μια ευκαιρία για ειρήνη στη Συρία", δήλωσε ο ρώσος υπουργός, σύμφωνα με το Ιντερφάξ, προσθέτοντας πως μια προειδοποίηση για στρατιωτική επέμβαση θα αποσταθεροποιούσε περαιτέρω τη Συρία και την περιοχή.

Ο Λαβρόφ πρόκειται να ταξιδέψει αργότερα σήμερα στη Γενεύη για συνομιλίες με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι σχετικά με τη ρωσική πρόταση, η οποία έκανε τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να ζητήσει από το Κογκρέσο να αναβάλει μια ψηφοφορία για την έγκριση στρατιωτικών πληγμάτων εναντίον της Συρίας.

Διαβάστε: Τί περιλαμβάνει το ρωσικό σχέδιο για τα χημικά της Συρίας

A Free Syrian Army fighter points his weapon as his fellow fighter watches in Aleppo's Al-Ezaa neighbourhood September 11, 2013. REUTERS-Aref Hretani

Ο Πούτιν "κουνά το δάχτυλο" στον Ομπάμα

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απηύθυνε δριμεία προειδοποίηση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά της χρήσης στρατιωτικής βίας στη Συρία, λίγες ώρες πριν από την αμερικανο-ρωσική συνάντηση της Γενεύης επί της ρωσικής πρότασης.

Σε άρθρο του που δημοσιεύεται την Πέμπτη στην Εφημερίδα New York Times, ο πρόεδρος της Ρωσίας κλιμακώνει την πίεση προς την Ουάκατηγορεί τους σύρους αντάρτες, και όχι τον στρατόστρατό του καθεστώτος, ότι πραγματοποίησαν την επίθεση με χημικά όπλα της 21ης Αυγούστου για να προκαλέσουν μία στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ.

Ο ηγέτης του στενότερου και πιστότερου συμμάχου του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ απευθύνει δριμεία προειδοποίηση προς την Ουάσινγκτον ότι ενδεχόμενη προσφυγή στη στρατιωτική βία εκτός του πλαισίου του Συμβουλίου Ασφαλείας θα είναι "μη αποδεκτή" και "θα g4s συναγερμοι ΒΟΛΟΣ συνιστά επιθετική ενέργεια".

Διαβάστε: Οι σύροι αντάρτες απορρίπτουν τη ρωσική πρόταση

A Free Syrian Army fighter looks through the scope of his sniper rifle at an area controlled by forces loyal to Syria's President Bashar al-Assad in Aleppo's Al-Ezaa neighbourhood September 11, 2013. REUTERS-Aref Hretani

Οι Οι ΗΠΑΗΠΑ άρχισαν να προμηθεύουν όπλα και τεχνικό εξοπλισμό στους σύρους αντάρτες, γράφει η Εφημερίδα Washington Post.

Επικαλούμενη αμερικανικές και συριακές πηγές, στο φύλλο της Τετάρτης η αμερικανική Εφημερίδα γράφει ότι η CIA άρχισε να παραδίδει φορτία στρατιωτικού φονικού εξοπλισμού τις τελευταίες 15 ημέρες.

Το δημοσίευμα αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών έσ ΤΕΙλε οχήματα και άλλον εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων επικοινωνίας εξελιγμένης τεχνολογίας και ατομικά βαλιτσάκια πρώτων βοηθειών για το πεδίο της μάχης.

Παράλληλα, τα αμερικανικά πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο είναι έτοιμα για"σφοδρή επίθεση" κατά του συριακού καθεστώτος, εάν ο πρόεδρος Ομπάμα δώσει σχετική διαταγή, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού.

Διαβάστε: "H CIA παραδίδει όπλα στους σύρους αντάρτες"

A Free Syrian Army fighter uses a Syrian opposition flag to attract and locate snipers loyal to Syria's President Bashar al-Assad in Aleppo's Qastal al-Harami neighbourhood September 11, 2013. REUTERS-Nour Kelze

Διαβάστε:

Ο Πούτιν "κουνά Power alarm Systems το δάχτυλο" στις ΗΠΑΗΠΑ

"Οι αντάρτες έριξαν χημικά για να γίνει ξένη επέμβαση"

"H CIA παραδίδει όπλα στους σύρους αντάρτες"

Έτοιμος για "σφοδρή επίθεση" ο αμερικανικός στόλος

Τί περιλαμβάνει το ρωσικό σχέδιο για τα χημικά της Συρίας

Οι σύροι αντάρτες απορρίπτουν τη ρωσική πρόταση

Συναγερμος Συναγερμος Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων - Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν... εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Συνα κόμμακόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι κόμμακόμματα

Απέκλεισε κόμμακόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθ κόμμακόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρ κόμμακόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθ κόμμακόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτ κόμμακόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε - για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσειςελληνική οικονομίαοικονομία.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

Συναγερμος

source: http://www.nooz.gr/world/suria-para8uro-eirinis-me-to-xeri-sti-skandali

Συναγερμος…