Blog entry by Karine Brady

Anyone in the world

Αγρίνιο Βόλος Βόλος Δεκατετράχρονο Κατασκευή ιστοσελίδων για Νευρολόγος Βόλος τσιγγανόπουλο στην Πρέβεζα άρπαξε 3.300 ευρώ απο σταθμευμένο αυτοκίνητο στη Βιομηχανική Δημιουργια eshop Βόλος: Δράμα Βόλος Ανάλυση των αναγκών Περιοχή..."

Ανήλικος άρπαξε μεγάλο ποσό από αυτοκίνητο Βόλος

Δεκατετράχρονο τσιγγανόπουλο στην Πρέβεζα άρπαξε 3.300 ευρώ απο σταθμευμένο αυτοκίνητο στη Βιομηχανική Περιοχή

Πολύ ακριβά θα πλήρωνε την απρονοησία του να αφήσει ξεκλείδωτο το αυτοκίνητό του έχοντας μέσα ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, ένας εργαζόμενος στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας. Ένα ανήλικο τσιγγανόπουλο τον είδε να το παρκάρει και έσπευσε να το... αδειάσει!

Ο 14χρονος δράστης άνοιξε το σταθμευμένο αυτοκίνητο και άρπαξε από μέσα τα 3.300 ευρώ που είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης. Ο ανήλικος προσπάθησε να εξαφανιστεί, όμως το θύμα αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε την Ασφάλεια Πρέβεζας που με μια πολύ γρήγορη έρευνα ταυτοποίησε τα στοιχεία του μικρού, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του πιτσιρικά που συνελήφθη και επιστράφηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους, ενώ ο 14χρονος οδηγήθηκε σΚατασκευή ιστοσελίδων Βόλος: Καθορίστε τον Σκοπό της Ιστοσελίδας εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, μαζί με τους γονείς του οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Βόλος Βόλος Θύμα κλοπής η Ανδριάνα Μπάμπαλη

Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες την Ανδριάνα Μπάμπαλη που της έκλεψαν το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της!

 

 Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για το περιστατικό και ανέβασε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου ζητώντας όποιος γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει.

 

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter της: «ΕΚΛΑΠΗ: Ασημί Suzuki Swift Sport, IHZ5845 μπροστά από την πόρτα μου (Αγ. Παρασκευή) σήμερα το πρωί!», ενώ το πρωί της Δευτέρας ανέβασε ξανά μια φωτογραφία του αυτοκινήτου της, οργανώνοντας έτσι μια μικρή εκστρατεία στα social media, ώστε να το βρει, σε περίπτωση που κάποιος το έχει δει.Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, ήταν για αυτό τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Βόλος

source: http://www.protothema.gr/greece/article/329966/anilikos-arpaxe-megalo-poso-apo-autokinito/

Βόλος…