Blog entry by Jett Gibbes

Anyone in the world

Λάρισα Νέα μείωση 2,7% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) το φετινό Σεπτέμβριο σε σύγκριση......

Μειώθηκε η δύναμη του εμπορικού στόλου Λάρισα Ο αριθμός των πλοίων διαμορφώνεται το Σεπτέμβριο στα 1.909

Νέα μείωση 2,7% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) το φετινό Σεπτέμβριο σε σύγκριση µε την αντίστοιχη δύναμη του Σεπ Τεμβρίου 2012, έναντι μείωσης 3% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2012 προς το 2011 και αριθμεί 1.909 πλοία.

Σύμφωνα, επίσης, με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), η ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) ανήλθε σε 44.241.594 κόρους τον Σεπτέμβριο εφέτος και παρουσίασε αύξηση 0,6% σε σύγκριση µε την αντίστοιχη χωρητικότητα του Σεπ Τεμβρίου 2012, έναντι αύξησης 1,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2012 προς το 2011.

Λάρι κόμμακόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι κόμμακόμματα

Απέκλεισε κόμμακόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθ κόμμακόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρ κόμμακόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθ κόμμακόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτ κόμμακόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», Κατασκευή ιστοσελίδων Λάρισα: Δοκιμές Συνδεσιμότητας κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει Κατασκευή ιστοσελίδων για Γαστρεντερολόγος Λάρισα επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε - για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσειςελληνική οικονομίαοικονομία.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

Λάρισα Η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να δημιουργεί

Μετά το επιτυχημένο πέρασμά τους από την Αθήνα  αλλά και το Λονδίνο, οι τρεις «Μάγοι» της ελληνικής δισκογραφίας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος συνεχίζουν το μαγικό τους ταξίδι και στην υπόλοιπη Ελλάδα, Τεχνητή νοημοσύνη Λάρισα: Μηχανική Μάθηση (Machine Learning - ML με μια περιορισμένη σειρά  παραστάσεων που αποδεικνύουν ότι η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να ελπίζει και να δημιουργεί ακόμα.

Την Τετάρτη 18 Σεπ Τεμβρίου το «Πέρασμα των Μάγων» παρουσιάζεται στο Πάρκο Ελευθερίου Βενιζέλου (Ασύρματος) στον Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής.

Την συναυλία διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Κατασκευη eshop τιμες Λάρισα: Η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού Αθλητισμού & περιβάλλοντος Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Πάρκο Ελευθερίου Βενιζέλου (Ασύρματος): Είσοδος από οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου

Ώρα έναρξης: 20:30

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

πληροφορίες στο τηλ: Δράμα Λάρισα 210 9760505

Σε μια αναδρομή από την πρώτη γνωριμία τους το 2003 μέχρι τη «Δεύτερη Ακρόαση» και την «Ασπιρίνη» κι από το «Μέχρι το Τέλος» μέχρι τις πρόσφατες «Ημέρες του Φωτός», η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού παρουσιάζει μια παράσταση γεμάτη Φως, συγκίνηση, δύναμη, εκρηκτικές διασκευές και  σημαντικές στιγμές από το ρεπερτόριο που καθόρισε την πορεία της έως σήμερα.

Με το "Πέρασμα των Μάγων" – που έλαβε ενθουσιώδεις κριτικές και αγαπήθηκε από το κοινό -  οι τρεις δημιουργοί, όντας «κιόλας τριάντα», συγκεφαλαιώνουν μια δεκαετία, ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο, και προετοιμάζουν το έδαφος για τα επόμενα βήματά τους.

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης

Σχεδιασμός φωτισμών: test Λάρισα Αλέξανδρος Προδρόμου

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Παίζουν οι Μουσικοί:

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης

Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης

Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης

Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής

Τσέλο: Άρης Ζέρβας

Βιολί-Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής

Οργάνωση Παρ αγωγής: PROSPERO , www.prospero.com.gr

Λάρισα

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/610881/meiothike-i-dunami-tou-eborikou-stolou/

Λάρισα…