Blog entry by Conrad Ellis

Anyone in the world

Λάρισα Μετά τις συνεχείς αρνήσεις Κατασκευή ιστοσελίδων Λάρισα: Εξόρυξη Δεδομένων Κατασκευή ιστοσελίδων Λάρισα: Τεχνητή νοημοσύνη Λάρισα: Κατασκευή ιστοσελίδων Λάρισα: Κατασκευή ιστοσελίδων για Οτορινολαρυγγολόγος Λάρισα Επιλογή Κατάλληλου Παρόχου Φιλοξενίας SARSA Δοκιμές Φόρμας κρατών να τα δεχθούν στο έδαφός τους - Για εφικτό σενάριο κάνει λόγο η εκπρόσωπος του Οργανισμού για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων

..."

Ακόμα και στη θάλασσα η καταστροφή του χημικού οπλοστασίου του Άσαντ Λάρισα

Μετά τις συνεχείς αρνήσεις κρατών να τα δεχθούν στο έδαφός τους - Για εφικτό σενάριο κάνει λόγο η εκπρόσωπος του Οργανισμού για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων

Στη... θάλασσα στρέφεται πλέον ο Οργανισμός για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων αναζητώντας τόπο για την εξουδετέρωση του συριακού χημικού οπλοστασίου.

Αιτία οι συνεχείς αρνήσεις κυβερνήσεων κρατών να δεχθούν στο έδαφός τους τα προς εξουδετέρωση χημικά καθώς μετά το «όχι» της Αλβανίας, αρνητική ήταν η απάντηση και του Βελγίου αλλά και της Νορβηγίας.

«Εφικτή» χαρακτήρισε μια τέτοια λύση η εκπρόσωπος του Οργανισμού, Κρίστιαν Καρτιέ κληθείς να σχολιάσει σχετικά δημοσιεύματα του Reuters και των New York Times.

Η κυρία Καρτιέ συμπλήρωσε πως η εξουδετέρωση είναι πιθανό να γίνει επάνω σε πλοίο ή σε πλατφόρμα. 

Υπενθυμίζεται ότι το απόθεμα συριακών χημικών ξεπερνά τους 1.000 τόνους, ανάμεσά τους αέριο σαρίν και αέριο μουστάρδας. 

Εξουδετέρωση χημικού οπλισμού στη θάλασσα έχει γίνει και στο παρελθόν, αν και σε αρκετά μικρότερη κλίμακα. Η Ιαπωνία είχε καταστρέψει την περίοδο 2004-06 χημικά όπλα σε εγκατάσταση στα ανοικτά του λιμανιού Κάντα, ενώ μέχρι πρότινος υπήρχαν ανάλογες εγκαταστάσεις και στην αμερικανική βάση στο Τζόστον Άτολ, στη μέση του Ειρηνικού. 

Η επιλογή της εξουδετέρωσης στη θάλασσα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα αποφευχθούν εξ ολοκλήρου οι αντιδράσεις άλλων χωρών -καθώς αρκετά πιθανό, σε πρώτη φάση, θεωρείται να επιλεγεί περιοχή στη Μεσόγειο, λόγω της δυσκολίας απομάκρυνσης του μεγάλου φορτίου. Αντιθέτως, καταστροφή σε πλατφόρμα σε διεθνή ύδατα μακριά από ακτές θα καθιστούσε δύσκολη την επέμβαση συνεργείων έκτακτης ανάγκης.

Λάρισα Λάρισα Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

article-2416479-1BB8F638000005DC-67_634x445.jpg

BTluigECYAArQD-.png

Η Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.

Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, στο 2013 Toronto Film Festival, καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.

Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε Κατασκευή ιστοσελίδων για Αναισθησιολόγος Λάρισα συνέντευξη το Variety Studio, φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, όχι ιδιαίτερα κομψά, παπούτσια, και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», που, όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co. 

Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.

Λάρισα

source: http://www.protothema.gr/world/article/330006/akoma-kai-sti-thalassa-i-katastrofi-tou-himikou-oplostasiou-tou-asad/

Λάρισα…