Blog entry by Juliet MacGregor

Anyone in the world

κατασκευη e-shop Βολος διαφημιση ιστοσελιδων Βολος κατασκευη ιστοσελιδασ παγιο Βολος - https://Xenofon.gr/ATHENS-0000000057-kataskevi-istoselidas-pagio-volos.html. προώθηση ιστοσελίδων Ο υπουργός είπε ότι σχεδιασμοσ προωθηση προιοντων Βολος λογοτυπων Βολος «η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημιουργια eshop Βολος χρειάζεται βοήθεια» και η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλεια, ιστοσελίδες Βολος γιατί θεώρησε «ειρωνική και άκρως φιλοξενια βολοσ προσβλητική» την φράση του 

..."

Επεισόδιο Άδωνι - ΣΥΡΙΖΑ προώθηση ιστοσελίδων

Ο υπουργός είπε ότι «η Ζωή Κωνσταντοπούλου χρειάζεται βοήθεια» και η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλεια, γιατί θεώρησε «ειρωνική και άκρως προσβλητική» την φράση του 

Αποχώρησαν από την αίθουσα της Ολομέλειας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να δείξουν την διαφωνία τους με όσα αναφέρει ο υπουργός υγείας Αδωνης Γεωργιάδης.

Ο υπουργός αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια έξω από το Ραδιομέγαρο και την την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου περικυκλωμένη από ΜΑΤ να ζητά βοήθεια, είπε «με όσα έχω ζήσει στην προανακριτική επιτ ροπή με την κυρία Κωνσταντοπούλου είναι σίγουρο ότι της χρειάζεται βοήθεια. Πρέπει να της την προσφέρουμε».

Η ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεώρησε «ειρωνική και άκρως προσβλητική» την φράση του κ. Γεωργιάδη και αποχώρησε. 

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι σε λίγα λεπτά ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στην πλατεία Συντάγματος για το ραντεβού που έχει δώσει με πολίτες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική.

προώθηση ιστοσελίδων Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork" allowfullscreen="" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" style="width: 640px; height: 480px;" itemprop="video" itemscope="" itemtype="http://schema.org/VideoObject" frameborder="0" height="480" width="640">

<span itemprop="name" content=" seo marketing dimiourgia istoselidas Βολος internet Βολος Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον φιλοξενία ιστοσελίδων Βολος Πρ.Παυλόπουλο"></span>

<span itemprop="description" content=""></span>

<span itemprop="duration" content=""></span>

<span itemprop="thumbnail" content=""></span>

<span itemprop="width" content="640"></span>

<span itemprop="height" content="480"></span>

prok1.jpg

prok2.jpg

prok3.jpg

prok4.jpg

προώθηση ιστοσελίδων Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.protothema.gr/politics/article/327018/epeisodio-adoni-suriza-/

προώθηση ιστοσελίδων…