Blog entry by Nikole Symonds

Anyone in the world

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χαρακτηρισμένη ως μνημείο της φύσης η λίμνη της Βουλιαγμένης, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 25 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας......

Λίμνη Βουλιαγμένης, σχολεσ χορου τουμπα ένας θησαυρός μέσα στην πόλη ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ένα μοναδικό σκηνικό της Αττικής που θα σας εντυπωσιάσει

Κείμενο: Νάντια Μασσαχου

Χαρακτηρισμένη ως μνημείο της φύσης η λίμνη της Βουλιαγμένης, σχολεσ χορου κεντρο θεσσαλονικη που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 25 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, αποτελεί ένα από τα ομορφότερα σημεία που θα δείτε σε αυτή τη πόλη.

Το υπέροχο τοπίο και οι θεραπευτικές της ιδιότητες προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Η λίμνη της Βουλιαγμένης είναι ένας προστατευόμενος υγρότοπος και παράλληλα ένας πραγματικός οικολογικός παράδεισος. Εδώ θα σας εντυπωσιάσουν το χαρακτηριστικό της κυκλικό σχήμα, τα νερά και ο επιβλητικός βράχος.

Το υφάλμυρο νερό της αναβλύζει από πηγές βάθους 50-100 μέτρων, σχολεσ χορου πανορμου θεσσαλονικη η θερμοκρασία του νερού παραμένει σταθερή από 21-27°C, Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη ενώ η στάθμη της παραμένει πάντα 50 εκατ. ψηλότερα από εκείνη της θάλασσας για να ανανεώνεται συνεχώς από τις ιαματικές πηγές. Πλήθος κόσμου συρρέει εδώ όλο το χρόνο, μιας και, Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη λόγω των συστατικών του, το νερό έχει θεραπευτικές ιδιότητες (προσφέρει ανακούφιση σε κάθε είδους αρθρίτιδες, σε δερματικές και γυναικολογικές παθήσεις, οσφυαλγίες και ισχιαλγίες).

Εκατομμύρια χρόνια πριν στο ίδιο σημείο βρισκόταν ένα τεράστιο, υπόγειο σπήλαιο. Στο εσωτερικό του έτρεχαν άφθονα νερά με υψηλή θερμοκρασία, kpop σχολεσ χορου θεσσαλονικη τα οποία με το πέρασμα των χρόνων διάβρωσαν τα τοιχώματα και «ανάγκασαν» την οροφή του να υποχωρήσει, σχηματίζοντας τον παράδεισο που αντικρίζουμε σήμερα. Με τη λίμνη συνδέονται δεκάδες μύθοι και ιστορίες με δύτες που «χάθηκαν» στα νερά της και νεράιδες που κολυμπούν εδώ έως και σήμερα. Στο χώρo θα βρείτε καφέ, σχολεσ χορου για ενηλικεσ θεσσαλονικη αναψυκτήριο και αναπαυτικές ξαπλώστρες.

Το καλοκαίρι το καφέ της λίμνης παραμένει ανοιχτό και μετά τα μεσάνυχτα (αν υπάρχει κόσμος) για όσους ενδιαφέρονται για μια ρομαντική υδάτινη εμπειρία.

Καθημερινά: 07.30-00.00 (Θερινό ωράριο), Καθημερινά: 08.00-18.00 (Χειμερινό ωράριο)

8 ευρώ, 5 ευρώ ( παιδιά 5-12 ετών), δωρεάν ( παιδιά κάτω των 4)

Λίμνη Βουλιαγμένης, Βουλιαγμένη, +30 210 8962237, www.limnivouliagmenis.gr

Αν θέλετε να μάθετε τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε αλλά και ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork" allowfullscreen="" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" style="width: 640px; height: 480px;" itemprop="video" itemscope="" itemtype="http://schema.org/VideoObject" frameborder="0" height="480" width="640">

<span itemprop="name" content="Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο"></span>

<span itemprop="description" content=""></span>

<span itemprop="duration" content=""></span>

<span itemprop="thumbnail" content=""></span>

<span itemprop="width" content="640"></span>

<span itemprop="height" content="480"></span>

prok1.jpg

prok2.jpg

prok3.jpg

prok4.jpg

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/609800/limni-vouliagmenis-enas-thisauros-mesa-stin-poli/

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…