Blog entry by Ardis Mayne

Anyone in the world

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Τη λέξη «Selfie», που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα αυτοπορτραίτο μέσω συνήθως smartphone ή webcam ανακήρυξε το Λεξικό της Οξφόρδης λέξη της χρονιάς. Η απόφαση βασίστηκε......

«Selfie» η λέξη της χρονιάς! ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Νίκησε το «twerk»

Τη λέξη «Selfie», που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα αυτοπορτραίτο  μέσω συνήθως smartphone ή webcam ανακήρυξε το Λεξικό της Οξφόρδης λέξη της χρονιάς. Η απόφαση βασίστηκε στο ότι αυξήθηκε κατά... 17.000% η χρήση της σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, Κατασκευή ιστοσελίδων: Δημοσίευση και Διαφήμιση όπως αναφέρει το Reuters.

Η λέξη επιλέχθηκε «αφού κέρδισε το momentum στον αγγλόφωνο κόσμο το 2013 καθώς εξελίχθηκε από τον κόσμο των social media σε μια κοινόχρηστη συντόμευση για την αυτο-φωτογραφία», τονίζεται.

Η λέξη «Selfie» νίκησε τη λέξη «twerk» που επίσης έγινε πολύ γνωστή τη χρονιά που κλείνει, περιγράφοντας το προκλητικό κούνημα των... οπισθίων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Με γιόγκα, φιλιά, βόλτες, γλυκά και φαντασία νικήστε το άγχος

Οι ασκήσεις αναπνοής - ή ακόμα και η λήψη μόνο μερικών βαθιών αναπνοών - μπορούν να βοηθήσoυν στη μείωση της έντασης

Οταν αγχωνόμαστε, ορμόνες όπως η κορτιζόλη πλημμυρίζουν τον οργανισμό μας, Κατασκευή ιστοσελίδων: CSS ο καρδιακός ρυθμός ανεβαίνει, αναπνέουμε πιο βαριά (χρειαζόμαστε περισσότερο οξυγόνο) και τα αιμοφόρα αγγεία μας συστέλλονται. Θα πρέπει λοιπόν να βρούμε τρόπους για να μετριάζουμε το άγχος μας. Να 20τρόποι για να χαλαρώσουμε όταν είμαστε αγχωμένοι:

1. ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΗ ΒΟΛΤΑ

Κάθε βόλτα μας βοηθά να καθαρίζουμε το κεφάλι μας και να ενισχύουμε τις ενδορφίνες (οι οποίες βοηθούν στην καταπολέμηση του άγχους). Σε χώρους πρασίνου το σώμα μας μπορεί και έρχεται σε κατάσταση διαλογισμού χάρη στο φαινόμενο «ακούσια προσοχή», το οποίο κρατά την προσοχή μας αλλά ταυτόχρονα μας επιτρέπει τον προβληματισμό.

2. ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ

Οι ασκήσεις αναπνοής - ή ακόμα και η λήψη μόνο μερικών βαθιών αναπνοών - μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της έντασης και να ανακουφίσουν από το στρες, χάρη σε μια επιπλέον ώθηση του οξυγόνου.

3. ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Μια σύντομη απεικόνιση είναι ένας εύκολος τρόπος για να ηρεμήσετε και να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας. Ακόμη και τα Ινστιτούτα υγείας αναγνωρίζουν τη δύναμη της «καθοδηγούμενης νοερής απεικόνισης».

4. ΦΑΤΕ ΕΝΑ ΣΝΑΚ

Διαλέξτε ένα σνακ που θα σας γεμίσει - ας πούμε, μισό αβοκάντο, μια χούφτα ξηρούς καρπούς ή ένα σκληρό βραστό αυγό - γιατί τίποτα δεν είναι πιο αγχωτικό για τον εγκέφαλο από το να αισθάνεται ότι έχει ξεμείνει από τροφή.

5. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΦΥΤΟ

Τα φυτά εσωτερικού χώρου δεν είναι μόνο όμορφα διακοσμητικά και τρόπος καθαρισμού του αέρα, αλλά μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε. Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι το να είστε απλά γύρω από φυτά είναι πολύ χαλαρωτικό.

6. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΘΟΝΕΣ

Η αδιάλειπτη χρήση του υπολογιστή έχει συνδεθεί με το άγχος, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ύπνου ακόμα και κατάθλιψη. Φροντίστε να κάνετε συχνά διαλείμματα κατά τη διάρκεια της ημέρας σας από τη χρήση του υπολογιστή - και να κλείνεται τον υπολογιστή τουλάχιστον μια ώρα πριν τον ύπνο.

7. ΦΙΛΗΘΕΙΤΕ

Το φιλί ανακουφίζει από το άγχος σύμφωνα με μελέτες και βοηθά το μυαλό να ελευθερώσει ενδορφίνες.

8. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΝAAM yoga ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ

Εφαρμόζοντας πίεση στο χώρο μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης άρθρωσης των δακτύλων σας μπορεί να βοηθήσει να δημιουργηθεί μια αίσθηση της άμεσης ηρεμία, σύμφωνα με την Sharon Melnick, συγγραφέα της επιτυχίας κάτω από συνθήκες στρες.

9. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Τα κινητά τηλέφωνα χωρίς καμία αμφιβολία σας αγχώνουν. Μιλώντας στο τηλέφωνο μπορεί να αυξηθεί ακόμα και οι αρτηριακή πίεση.

10. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ενώ η κλασική μουσική έχει ιδιαίτερα καταπραϋντική δράση - να επιβραδύνει τον καρδιακό ρυθμό, μειώνει την αρτηριακή πίεση, ακόμη και μειώνει τα επίπεδα των ορμονών του στρες - οποιαδήποτε μουσική που αγαπάτε θα κατακλύσει το μυαλό σας και θα σας χαλαρώσει.

Αν δεν έχετε ακουστικά μαζί σας δημιουργείστε την δική σας μουσική ακόμα και με ένα βουητό.

11. ΚΕΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ

Το να φάτε ή να πιείτε κάτι γλυκό είναι καταπραϋντικό, διότι στηρίζεται η παραγωγή της ορμόνης του στρες, γλυκοκορτικοειδή. Δεν είναι όμως μια δικαιολογία για να εξαπολύσει το συναισθηματικό φαγητό σας στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης του γραφείου.

12. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

Ναι, οι οθόνες μπορεί να σας αγχώνουν, αλλά αν τις χρησιμοποιείτε με το σωστό τρόπο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορείτε να στραφείτε προς στο internet για να πάρετε μια μικρή ανακούφιση από το στρες.

13. ΜΑΣΗΣΤΕ ΤΣΙΧΛΑ

Οι τσίχλες δεν μας χαρίζουν μόνο δροσερή αναπνοή, αλλά μπορούν να μας ανακουφίσουν από το άγχος. Σύμφωνα με μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2008 κατά τη διάρκεια της πολυδιεργασίας βελτιώνεται η εγρήγορση και μειώνεται το άγχος.

14. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΣ ΤΕΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ενα καλό γέλιο είναι μια λεπτή τεχνική χαλάρωσης. «Το γέλιο βελτιώνει την πρόσληψη πλούσια σε οξυγόνο αέρα, διεγείρει την καρδιά, τους πνεύμονες και τους μυς και αυξάνει τις ενδορφίνες που απελευθερώνονται από το μυαλό σας», εξηγεί η Κλινική Mayo.

15. ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΥΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Ξεκινήστε με τα δάχτυλα των ποδιών σας και συνεχίστε προς τα επάνω: σφίξτε το πέλμα και τους μύες σας όσο μπορείτε, στη συνέχεια χαλαρώστε. Κάντε σύσφιξη και χαλάρωση σε κάθε μυ σας προς τα πάνω, αφού τελειώσετε και με το πρόσωπό σας, θα νιώσετε πιο χαλαροί και ήρεμοι. Μπορεί να φαίνεται ανόητο, αλλά η πρακτική αυτή μπορεί να βοηθήσει να μειώσει το άγχος και το στρες και συχνά συνιστάται σε ασθενείς που πάσχουν από κατάθλιψη και αγχώδεις διαταραχές.

16. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ

Τα κινητά τηλέφωνα και ιδίως τα smartphones συνδέονται με το αυξημένο άγχος, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν ότι πιέζονται για να ανταποκριθούν σε μηνύματα ανά πάσα στιγμή.

17. ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Οι φίλοι δεν είναι μόνο διασκέδαση. Μελέτη που έγινε στα παιδιά μέσης σχολικής ηλικίας έδειξε ότι οι πολύ κοντινοί μας φίλοι μπορούν και ρίχνουν τα επίπεδα παρ αγωγής κορτιζόλης.

18. ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ 'Η ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ

Το κάλιο βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, η οποία αυξάνεται σε περιόδους στρες. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ότι η κατανάλωση μιας μπανάνας, όταν αισθάνονται αγχωμένοι μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της ενεργειακής ανάκτησης.

19. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ EAGLE ΣΤΗ yoga

Πολλές στάσεις γιόγκα είναι γνωστό ότι ανακουφίζουν από το άγχος, η στάση Eagle είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς μια σύντομη asana μπορεί να στοχεύσει πίσω και την ένταση στο λαιμό. Ασκήσεις όπως το άνοιγμα των ώμων ανακουφίζουν από την ένταση στο λαιμό και από άλλα σωματικά συμπτώματα άγχους.

20. ΠΛΕΞΙΜΟ

Οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις - όπως οι λεπτές κινητικές δεξιότητες που χρησιμοποιούνται στο πλέξιμο για να κάνει το κόσμημα ή η σταυροβελονιά - μπορεί να απαλύνει το άγχος.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Η Apple παρουσίασε τη νέα και τη "φτηνή" έκδοση του best seller τηAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S αναγνωρίζει το δακτυλικό μας αποτύπωμαΗ Apple φέρνει ξανά μετά από αρκετό καιρό κάποια πραγματικά νέα τεχνολογία στα χέρια μας, ενσωματώνοντας αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone (5S). Παράλληλα, επιβεβαίωσε τις προβλέψεις, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά μια "φτηνή" έκδοση της κορυφαίας της συσκευής.

Θα καταφέρει έτσι να απαντήσει  στον εν ΤΕΙνόμενο ανταγωνισμό και  παράλληλα να διεισδύσει στα χαμηλότερα αγοραστικά στρώματα, ειδικά σε αγορές όπως και η ελληνική όπου η μέση τιμή κτήσης των smartphones έχει υποχωρήσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια; Πάντως, η πρώτη μετρήσιμη αντίδραση δεν είναι ενθαρρυντική για μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο. Η Γουόλ Στριτ υποδέχτηκε με αρνητικό πρόσημο τις ανακοινώσεις από το Κουπερτίνο. Η μετοχή της Apple έπεφτε σε όλη της διάρκεια της παρουσίασης και συνέχισε στο "κόκκινο" και μετά το τέλος της, αφού επενδυτές και αναλυτές δεν άκουσαν τίποτα περισσότερο από αυτά που είχαν ήδη διαρρεύσει τις τελευταAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S έρχεται με νέο ταχύτερο επεξεργαστή (A7), σημαντικά αναβαθμισμένο υποσύστημα γραφικών, ξεχωριστό τσιπ που αντιλαμβάνεται την κίνηση της συσκευής (ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογές παρακολούθησης του ρυθμού άθλησης), ανασχεδιασμένη βασική κάμερα -αλλά όχι μεγαλύτερο αισθητήρα σε απόλυτη τάξη μεγέθους. Αυτός παρέμεινε στα 8 Megapixel, όταν ο ανταγωνισμός στην premium κατηγορία συσκευών κινείται πλέον πάνω τα 13 ή ακόμα και τα 20 Megapixel. Βέβαια, για τους ειδικούς στη φωτογραφία, το μέγεθος της ανάλυσης του αισθητήρα δεν κάνει από μόνο του τη διαφορά. Και αυτό προσπάθησε να πει με πολλούς τρόπους στη διάρκεια τAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone η Apple, δείχνοντας αναλυτικά το εξελιγμένο οπτικό μέρος του φακού και την υποστήριξη που προσφέρει στις λήψεις φωτογραφιών και βίντεο το νέο λειτουργικό σύστημα -όπως με τη λειτουργία της αυτόματης επιλογής του καλύτερου φωτογραφικού καρέ.

Το iOS 7, το οποίο είχε παρουσιαστεί πριν από μερικούς μήνες, είναι σε μεγάλο μέρος του γραμμένο από την αρχή, τρέχει στα 64 bit (το πρώτο για φορητές συσκευές) , προσφέρει ένα ολόφρεσκο γραφικό περιβάλλον χρήσης - κάτι ποAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone - και γενικά παραμένει ίσως το δυνατότερο χαρτί για τα smartphones και τα tablets της Apple.

To πραγματικό νέAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone, είναι η ενσωμάτωση στο βασικό πλήκτρο του αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μάλιστα, εκτός από το ξεκλείδωμα της συσκευής και την αντικατάσταση του pass code (εφόσον βέβαια το επιθυμεί ο χρήστης) θα μπορεί να λειτουργήσει και για την πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες αγοράς περιεχομένου, όπως για παράδειγμα το iTunAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S διατηρεί την ίδια οθόνη στις 4 ίντσες και λανσάρεται για πρώτη φορά και σε χρυσό (θα κυκλοφορήσει επίσης σε λευκό και γκρι-μαύρο), διατηρώντας τις χωρητικότητες των 16, 32 και 64 Gb. Οπως, δε, αναμενόταν εμφανισιακά και με την πρώτη ματιά δεν διαφέρει από το απερχόμενο 5, το οποίο θα αντικατασταθεί αAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5C είναι ουσιαστικά ένα πλαστικό 5άρι, διατηρώντας τις ίδιες προδιαγραφές σε επεξεργαστή, κάμερα και Retina οθόνη με το προηγούμενο μοντέλο. Η Apple επέμεινε πολύ στην ποιότητα Κατασκευή ιστοσελίδας: Κόστος κατασκευής ιστοσελίδας των πλαστικών μερών του 5C με τη χρήση πολυκαρβονικού, θέλοντας να τονίσει ότι δεν έχει κάνει εκπτώσεις στην ποιότηAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5C θα είναι διαθέσιμο για online προπαραγγελίες από την Παρασκευή 13 Σεπ Τεμβρίου, ενώ όπως φαίνεται - εκτός και αν στη συνέχεια ανακοινωθεί κάτι διαφορετικό - το 5S θα βγει κατευθείαν στα καταστήματα των μεγάλων αγορών ( ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Κίνα, Βρετανία) στις 20 Σεπ Τεμβρίου. Τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει σε άλλες 100 χώρες μέσω 270 παρόχων, οπότε λογικά αναμένεται και στην Ελλάδα, σε τιμές αντίστοιχες του απερχόμενου μοντέλου.

Τέλος, ενδεικτικά στις ΗΠΑ και με διετές συμβόλαιο κινητής AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5C θα πωλείται στα 99 δολάρια στην έκδοση των 16 Gb και στα 199 για αυτό των 32 Gb.

h<a href=AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone/8fxrst3d.jpg">

h<a href=AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone/6suxxeyh.jpg">

YouTube.com/embed/RAe8G8msi4Q" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">

YouTube.com/embed/V4CZTuz2KPk" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO

source: http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/610185/selfie-i-lexi-tis-hronias-/

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO…