Blog entry by Sheri Dickerman

Anyone in the world

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ιδιωτικοι ντετεκτιβ Έχει δουλέψει με ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ επιτυχία σε ιδιωτικόσ ντετέκτιβ ομάδες της Αμερικής, ιδιωτικοι ντετεκτιβ ιδιωτικόσ ντετέκτιβ της Ευρώπης και τώρα τελευταία στην ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ασία..."

O Έλληνας προπονητής των τριών Ηπείρων! ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Έχει δουλέψει με επιτυχία σε ομάδες της Αμερικής, της ευρώπης και τώρα τελευταία στην Ασία

Ο Τάσος Σιούλας είναι ένας Έλληνας προπονητής ποδοσφαίρου με ειδικότητα κυρίως στην ανάδειξη και την ανακάλυψη νέων ταλέντων. Ένας προπονητής με μακρά πορεία και μια προσωπική ιστορία που τον αναδεικνύει στον – πιθανότατα – πιο πολυταξιδεμένο Έλληνα ποδοσφαιράνθρωπο!

Ο κ. Σιουλας αρχικά δούλεψε στην Αμερική, την περίοδο από το 1987 έως και το 1994.

Το 1994 και μετά το μουντιάλ της Αμερικής επέστρεψε στην Ελλάδα και την Καλαμάτα όπου δούλεψε μέχρι το 2000 πριν αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Στο τριφύλλι έμεινε έως το 2004 και πολλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τώρα στην Σούπερ Λιγκ όπως οι Τριποτσέρης, Γεωργίου, Στάθης, Βελλίδης, Σιόντης αλλά και πολλοί ακόμα επιλέχθηκαν από τον ίδιο και τους συνεργάτες του για να ενσωματωθούν τότε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού σε ένα πραγματικό "παιδομάζωμα" από όλη την Ελλάδα.

Τα επόμενα τρία χρόνια (2004-2007) πήγε στον Αστέρα Τρίπολης και τη σεζόν 2007-08 δούλεψε στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ απ' όπου αποχώρησε στο τέλος της χρονιάς.

Οι προκλήσεις ήταν πάντα στο αίμα του Τάσου Σιούλα και την σεζόν 2010-11 αποδέχτηκε την πρόταση της Ντέμπρετσεν από την Ουγγαρία και δούλεψε εκεί για μια σεζόν.

Μέχρι εκείνη την ημέρα όμως δεν γνώριζε ότι σε λίγο καιρό μπροστά του θα άνοιγε μια εντελώς νέα προοπτική. Μια πρόταση-πρόκληση να δείξει τις δυνατότητες του στην άλλη άκρη του κόσμου και συγκεκριμένα στην περιοχή Γκόα της Ινδίας.

Ένα γραφείο μάνατζερ από την Αμερική που διατηρεί γραφείο αντιπροσωπείας και στην Ινδία, γνώριζε τις ικανότητες του Τάσου Σιούλα να ανακαλύπ ΤΕΙ νέα ταλέντα. Τον Σεπτέμβριο του 2012 ήρθε σε επαφή μαζί του και του πρό ΤΕΙνε να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες της "SESA" στην Ινδία αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2013.

Η "SESA" είναι μια ακαδημία που ιδρύθηκε το 1999 και ανήκει σε μια εταιρεία σιδηρομεταλλευμάτων, θυγατρική της κολοσσιαίας εταιρείας "Vedanta" με έδρα το Λονδίνο. Η εταιρεία διατηρεί στην Ινδία δυο ακαδημίες ποδοσφαίρου: Την Junior για παιδιά ηλικίας 15 έως 18 ετών και την Senior για παιδιά ηλικίας 19 έως 21 ετών με τις δυο ακαδημίες να χρησιμοποιούν δυο διαφορετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις σε απόσταση είκοσι χιλιομέτρων η μία από την άλλη.

Η Senior είναι μια ομάδα που παίζει στην Β Εθνική Ινδίας και στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της περιοχής της Γκόα όπου συμμετέχουν και τέσσερις ομάδες από το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Εκτός από την δουλειά του Τεχνικού Διευθυντή και στις δυο ομάδες ο Τάσος Σιούλας, όποτε χρειάζεται και απαιτείται, μετέχει και στο προπονητικό κομμάτι δείχνοντας τα μυστικά της στρογγυλής θεάς στους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και στο τεχνικό επιτελείο των δυο ομάδων.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω

αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη

μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου

λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η

ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το "μαζί ιδιωτικοι ντετεκτιβ τα

φάγαμε". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να

πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους

ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα

είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν

θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.

Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το

10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε

ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο

Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν "ελάτε να πάμε

μπρος". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να

διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν

επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν

με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και

έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον

γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ

του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο

Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι

είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:

Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.

Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά κ κόμμακόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εθνικές εκλογέςεκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».

Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την κόμμακόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.

Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα τουρισμότουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».

Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/sports/article/329801/o-ellinas-proponitis-ton-trion-ipeiron/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…