Blog entry by Barbra Sherrill

Anyone in the world

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τα «όλε-όλε» σταματημό δεν έχουν. Οι παίκτες της Εθνικής μας ένα κουβάρι στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση επί της Ρουμανίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου......

Τα «όλε» του Τζαβέλλα! ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Φωτογραφία από τα αποδυτήρια της Εθνικής μας με τα πανηγύρια των διεθνών μας

Τα «όλε-όλε» σταματημό δεν έχουν. Οι παίκτες της Εθνικής μας ένα κουβάρι στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση επί της Ρουμανίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας «ξέκλεψε» λίγο χρόνο από τους πανηγυρισμούς για να ανεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο facebook.

Μάλιστα, η λεζάντα που έγραψε ο παίκτης του ΠΑΟΚ σε μια πιο… κόσμια μετάφραση αναφέρει:

«Της π… γίνεται ή όχι» ;

Πηγή: Sport-fm.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, ντετέκτιβ τιμεσ δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, ήταν για αυτό τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Πάμε Βραζιλία!

-Ξεκίνησε ο κρίσιμος αγώνας-Η Εθνική θέλει μόνο νίκη επί της Λετονίας για να κάνει το μεγάλo βήμα της πρόκρισης στο Μουντιάλ-Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα που επελέξε ο Σάντο ΒραζιλίαΒραζιλίας στα οποία θα διεξαχθεί το Μουντιάλ του 2014 φιλοδοξεί να κάνει σήμερα η Εθνική κόντρα στη Λετονία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά τη νίκη επί του Λιχτενστάιν, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, η εθνική του Σάντος θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στους Λετονούς και παράλληλα ευελπιστεί σε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα στον αγώνα Σλοβακία-Βοσνία. Σε ενδεχόμενη ισοπαλία στο ματς αυτό, η Εθνική θα θέλει δύο νίκες στα ισάριθμα εντός έδρας ματς με Σλοβακία και Λιχτενστάιν προκειμένου να περάσει ως πρώτη στα τελικά του Μουντιάλ.

Ο Φέρναντο Σάντος δεν επιφύλαξε καμία έκπληξη τη ΕλλάδαΕλλάδας. Κάτω από την εστία είναι ο Ορέστης Καρνέζης. Στην άμυνα από δεξιά προς τα Αριστερά οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας και Τζαβέλλας. Οι δύο «κόφτες» στον άξονα θα είναι οι Μανιάτης και Κατσουράνης, ενώ ο Σάντος αλλάζει την τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, ιδιωτικόσ ντετέκτιβ τον Μήτρογλου, επιλέγοντας Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Νίνη.

Οι Λετονοί, με νέο προπονητή τον Μάριαν Πάχαρς, ντετεκτιβ τιμεσ φορουμ έρχονται στην Αθήνα για να δείξουν το καλύτερο δυνατό. Η Λετονία ξαναχτίζεται με βάση το αειθαλή Βερπακόφσκις, ο οποίος σήμερα θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές αλλά δεν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, Ρούντνεφς που παίζει στο Αμβούργο.

Οι 11 που επέλεξε ο Πάχαρς είναι οι: Κολίνκο, Γκάμποβιτς, Μπλούλβιτις, Γκορκς, Μαξιμένκο, Λάζντινς, Λάιζανς, γραφεια ντετεκτιβ Ρούγκινς, Ζούζινς, Κάουνα, ντετεκτιβ τιμεσ φορουμ Βερπακόφσκις

Στον πάγκο για την Εθνική βρίσκονται οι: Σηφάκης, Μανωλάς, ιδιωτικόσ ντετέκτιβ Τζιόλης, Κονέ, ντετέκτιβ τιμεσ Καραγκούνης, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Ταχτσίδης. Για τη Λετονία στον πάγκο είναι οι: Βάνινς, Ρόντε, Τζαγκοντίνσκις, Σινελνίκοβς, ιδιωτικόσ ντετέκτιβ Κάμες, ιδιωτικοι ντετεκτιβ Ζιγκάζεβς, Ράκελς, Καρασάουσκς

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το live του sport-fm.gr

sport-fm.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/mundial-2014/arthro/610653/ta-ole-tou-tzavella/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…