Blog entry by Iesha Bleakley

Anyone in the world

Jooble – це міжнародний портал з метою вибору роботи, що скористались у 67 країнах планети. На своїх сторінках платформа містить більше ніж 35 тисяч вакансій від українських й іноземних компаній, зібраних зі 140 тис. джерел. Нові вакансії на Jooble з’являються кожен день, сайт надає заняття для фахівців із різноманітних сфер. У даній статті ми виконаємо перегляд по затребуваний сервіс для пошуку зайнятості й детально описати про її достоїнства і особливості.

Спосіб роботи і практичні функції платформи Jooble

Основна відмінність Jooble від інших майданчиків є в тому, що воно містить як прямі вакансії з працедавців, також та вакансії, скупчені з різних ресурсів. У іншому випадку платформа підтягує сучасні оголошення із job-сервісів, соціальних мереж, спеціалізованих співтовариств, платформ компаній та додаткових ресурсів, на яких можливо розміщені приватні вакансії. 

За простим пошуком «робота Київ», Jooble надає користувачу множину оголошень, що потім можливо розподілити за:

Часом публікації – протягом весь час, останній тиждень, 3 днів чи 24 години;

Локацією розташування – будь-яке, дистанційна робота, поруч з домом чи вахта;

Зарплатою – за годину чи місячна, крім того можна вибрати суму заробітку;

Періодом роботи заняття – будь-який, без чи стажування;

Формою зайнятості – повноцінна, тимчасова, неповна чи по змінах.

Вишукова бар у основній сайті крім того дозволяє шукати вакансії більш специфічно. Аби цього потрібно позначати назву місця роботи чи галузі та локацію, в де обговорюються вакансії.

Індивідуальний профіль кандидата у Jooble

Другою особливістю сайту вважається функціональний персональний профіль, котрий на всі 100% допомагає вдосконаленню пошуку роботи. Після реєстрації платформа представляє особі, що шукає заповнити профіль, в де потрібно вказати подальшу інформацію:

Особисті дані – прізвище, ім’я, вікова категорія та локація;

Для зв'язку дані – номер, email;

Предпочитаемую місце роботи – можливо обрати аж до 20 місць роботи по ключовими виразами;

Про себе самого – в вільній способі важливо представити свої навички, риси і амбіції.

Предпочитаемая зарплата та зайнятість – в спеціальних полях зазначається інтервал доходів та обираються види зайнятості;

Доповнення – фото, документ з резюме, раніші місця заняття, навчання, сертифікати, володіння мов і посвідчення на водіння.

Додатково у акаунті особам, що шукають роботу надається обрати спосіб вибору роботи. У випадку обираючи бистрого Jooble пропонує профіль особи, що шукає роботу можливим роботодавцям та надає контактні дані з метою зв’язку. У випадку затриманому – персональна сторінка шукача відображається лише даним організаціям, на чиї оголошення був відправлений відповідь.

У особистому кабінеті зібрані опції, котрі сприяють керувати робочими вакансіями. Тут можливо вести кореспонденцію із працедавцями, запам'ятовувати оголошення у «Записник», підписуватися на всілякі секції пропозицій і надходити повідомлення в електронну пошту, стежити за відповідями. 

Плюси знаходження зайняття з Jooble

В даний час платформа Jooble посідає серед з найвеличніших колекцій вакансій в Україні і в усьому планеті. Кожен рік люди відвідують сайт більш ніж 1 мільярд доріг. Знизу ми розповімо про достоїнства, що виявились мотивом відомості сервісу у колах українських професіоналів. 

Інтерфейс, адаптований за запити осіб, що шукають роботу

Експерти фірми неперервно аналізують запити та інтереси відвідувачів платформи і підлаштовують інструменти за специфічні потреби. Окрім традиційних оголошень постійної та часткової зайнятості, на цьому сайті дозволяється відшукати роботу із змінним графіком, віддаленим форматом, вахтовим методом, а також пропозиції інтернатури. Легка у використанні система фільтрів і підписок на нові оголошення надає можливість сортувати кращі перспективи в ринку роботи.

Поради персональних даних компаніям

Рекрутери основних внутрішніх та зарубіжних фірм можуть переглядати сторінки, резюме кандидатів та самостійно предлагати їм пропозиції. Через цьому кандидати отримують місця роботи, що не виставляються у вільному доступі.

Вакансії від засвідчених організацій

Кожна працевлаштувальна вакансія, котре виставляється на порталі, підлягає обов’язкову процедуру перевірки модераторами. Оголошення, що не задовольняють вимогам чи зазнають скарги, знімаються із ціллю захисту відвідувачів.

Відповідь в один натиск

Учасники із цілком укомплектованим персональним кабінетом мають можливість відправляти відгуки тільки натиснувши у кнопку «Реагувати». К подання Jooble сам додасть увесь інформацію із персональних даних – особисті, зв'язкові відомості, навички, практику, життєпис, документи і решта.

Розширені передмежжя знаходження зайняття

Гості сайту мають можливість вказати вакансію не просто у конкретному населеному пункті, а також поширити межі знаходження до рівня області або повної країни. Шукачам, котрі проживають поза кордоном, представляється заняття у Німеччині, Естонії та додаткових країнах Європейського Союзу.

Субскрипція до вакансії

Вписані кандидати здатні получати в цифрову скриньку сповіщення щодо виникнення свіжих пропозицій зі напрямків, котрі їм приваблюють. Аби того потрібно пройти в «Підписки» та залишити на сайті особистий електронну пошту, заголовок вибраної місця роботи і населений пункт. Благодаря такому підходу інструменту дозволяється зберігати час у відборі привабливих працевлаштувальних вакансій.

Індивідуальні сугестії

Jooble вивчає інформацію кожної особи, що шукає роботу і пропонує їй свіжі пропозиції, котрі збігаються з їй навичкам, досвіду, а також очікуванням в формі роботи і категорії винагороди платежу. Оглянути подібні вакансії можливо у секції «Поради» у персональному акаунті.